Victoria Kærstrøm
Indlæg af
Victoria Kærstrøm
TILBAGE TIL OVERSIGT

Bryd fri fra sociale medier: Din ultimative guide til at slette Instagram

Udgivet: 
July 10, 2024

I den digitale verden vi lever i, er det vigtigt at forstå, hvordan man styrer sin online tilstedeværelse. En af de mest populære platforme, Instagram, kan være en kilde til både glæde og frustration. Hvis du har besluttet at tage en pause fra denne platform, er det vigtigt at vide, hvordan du sletter din Instagram-konto. Har du mistanke om, at du bliver udsat for Cyberstalking, kan du læse mere her. I denne guide vil vi forklare, hvordan du gør det trin for trin.

Hold dig opdateret om digital sikkerhed

Skriv dig op her, for at modtage en oversigt over de største trusler og bedste råd

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Hvad sker der, når du sletter din Instagram-konto?

Når du sletter din Instagram-konto, bliver din profil, fotos, videoer, kommentarer, likes og følgere permanent fjernet. Det kan derfor være en god ide, at tage en sikkerhedskopi inden du sletter din Instagram. Du kan også vælge at tage en pause og midlertidigt deaktivere din konto i stedet. Men hvis du er fast besluttet på at slette din Instagram-konto, skal du følge nedenstående trin.

Det er vigtigt at bemærke, at hvis du har oplevet problemer med din konto, som f.eks. hvis din Instagram er blevet hacket, kan det være en god idé at slette din konto for at beskytte dine personlige oplysninger.

Bliv kontaktet af en IT-ekspert

Safe sidder klar alle ugens syv dage og hjælper folk med deres digitale sikkerhed. En IT-supporter vil kontakte dig telefonisk inden for 24 timer.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Trin for at slette Instagram-konto

  • Log ind på din Instagram-konto: Du kan ikke slette din Instagram-konto fra appen. Du skal logge ind på din konto fra en webbrowser.
  • Gå til 'Slet din konto'-siden: Instagram har en specifik side dedikeret til sletning af konti. Du kan finde den ved at søge på 'Slet Instagram-konto' i din webbrowser.
  • Vælg en grund til at slette din konto: Instagram vil gerne vide, hvorfor du forlader platformen. Vælg den mest passende grund fra rullemenuen. Hvis du forlader på grund af mobning eller chikane på sociale medier, er det vigtigt at rapportere det til Instagram.
  • Indtast din adgangskode: For at bekræfte, at det er dig, der forsøger at slette kontoen, skal du indtaste din adgangskode.
  • Klik på 'Slet min konto permanent': Når du har bekræftet, at du ønsker at slette din konto, skal du klikke på 'Slet min konto permanent'.

Din Instagram-konto er nu slettet. Husk, at denne handling er permanent, og du vil ikke være i stand til at gendanne din konto. Vil du vide mere om, hvordan man sletter Facebook, kan du læse mere her.

Hvordan sletter man Instagram som app?

Hvis du vil slette Instagram som en app fra din telefon, skal du blot finde appen på din startskærm, holde fingeren på den, indtil den begynder at ryste, og derefter klikke på 'X' eller 'Slet' afhængigt af din telefonmodel.

Sikkerhed er vigtig

Hos Safe er vi dedikeret til at hjælpe dig med at navigere i den digitale verden sikkert. Vi tilbyder en række sikkerhedspakker designet til at beskytte dig og dine data. Hvis du har yderligere spørgsmål om, hvordan du sletter din Instagram-konto, eller hvis du har brug for hjælp med andre aspekter af din online sikkerhed, er du velkommen til at kontakte os.

At slette din Instagram-konto er en stor beslutning, men det kan være nødvendigt for at beskytte dit privatliv eller tage en pause fra sociale medier. Vi håber, at denne guide har givet dig de oplysninger, du har brug for, for at tage det næste skridt. Husk, at hos Safe er vi altid her for at hjælpe dig med at navigere i den digitale verden sikkert. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du altid velkommen til at kontakte os. Pas på dig selv og din online tilstedeværelse.