Victoria Kærstrøm
Indlæg af
Victoria Kærstrøm
TILBAGE TIL OVERSIGT

Hvad er Safe Assistant? Din digitale hjælper

Udgivet: 
July 10, 2024

Safe Assistant er et innovativt sikkerhedsværktøj designet til at beskytte dig, når du surfer på nettet. Det er skabt for at give dig ro i sindet ved at vurdere sikkerheden af de hjemmesider, du besøger, specielt når det drejer sig om webshops. Med Safe Assistant installeret kan du handle online med en ekstra grad af tryghed.

Hold dig opdateret om digital sikkerhed

Skriv dig op her, for at modtage en oversigt over de største trusler og bedste råd

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Hvorfor har vi udviklet Safe Assistant?

Vi lever i en tid, hvor online shopping er blevet en uundgåelig del af vores hverdag, men det medfører også en øget risiko for at støde på usikre eller svigagtige hjemmesider. Safe Assistant er udviklet for at hjælpe brugere med at navigere sikkert på internettet ved at give dem pålidelig information om webshops' sikkerhed. Vores mål er at skabe en mere sikker onlineoplevelse for alle.

Gratis Sikkerhedsværktøj

Hvordan Safe Assistant er tilgængelig uden omkostninger

En af de store fordele ved Safe Assistant er, at det er helt gratis at bruge. Vi mener, at alle fortjener adgang til digital sikkerhed uden at skulle betale for det. Der er ingen skjulte omkostninger eller abonnementer – du kan downloade og bruge Safe Assistant uden at bekymre dig om gebyrer.

Downloadmuligheder for Chrome og iOS

Safe Assistant er nem at installere og bruge. Det er i øjeblikket tilgængeligt som en browserudvidelse til Google Chrome og som en app til iOS-enheder. Uanset om du surfer på din computer eller din mobiltelefon, er Safe Assistant der for at beskytte dig.

Vil høre mere om Safe Assistant?

Skriv dig op her, og en sikkerhedskonsulent vil kontakte dig hurtigst muligt

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Sådan Fungerer Safe Assistant

Identifikation af Webshops

Når du besøger en hjemmeside, tjekker Safe Assistant automatisk, om det er en webshop. Dette er det første skridt i at vurdere sikkerheden af siden. Safe Assistant analyserer siden i realtid, hvilket sikrer, at du altid har de nyeste oplysninger.

E-mærket og Trustpilot Integration

Safe Assistant går et skridt videre ved at undersøge, om webshoppen er e-mærket og dens Trustpilot-score. E-mærket er et dansk kvalitetsstempel for sikker e-handel, og en god Trustpilot-score indikerer høj kundetilfredshed. Ved at kombinere disse to elementer kan Safe Assistant give en pålidelig vurdering af, hvor sikker webshoppen er.

Hvordan Safe Assistant vurderer sikkerheden af en webshop

Ved at analysere e-mærket og Trustpilot-score samt andre relevante faktorer, kan Safe Assistant hurtigt vurdere, om en webshop er sikker at bruge. Hvis siden ikke lever op til sikkerhedskriterierne, vil Safe Assistant advare dig og give dig råd om, hvordan du kan beskytte dig selv yderligere. Dette sikrer, at du kan handle online uden at bekymre dig om din personlige og finansielle sikkerhed.

Beskyttelse mod Usikre Webshops

Hvad sker der, hvis du handler på en usikker webshop?

Hvis du har handlet på en webshop, som Safe Assistant vurderer at være usikker, bliver du straks informeret om det. Safe Assistant vil guide dig gennem de næste skridt for at minimere eventuelle skader. Dette kan inkludere råd om at kontakte din bank for at annullere transaktionen, ændre dine adgangskoder eller overvåge dine kontoudtog for mistænkelige aktiviteter.

Råd og vejledning for at minimere skader

Safe Assistant tilbyder specifikke råd, der kan hjælpe dig med at reducere risikoen for økonomiske tab eller identitetstyveri. Disse råd kan variere afhængigt af situationen, men omfatter ofte:

  • Annullering af betalinger
  • Overvågning af dine bankkonti
  • Skift af adgangskoder
  • Rapportering af svindel til relevante myndigheder

Interaktive Funktioner

Stille spørgsmål omkring digital sikkerhed

Safe Assistant er mere end bare et sikkerhedsværktøj; det fungerer også som din personlige sikkerhedsassistent. Du kan stille spørgsmål om digital sikkerhed og få øjeblikkelige svar. Dette gør det nemt at få viden om, hvordan du kan beskytte dig selv bedre online, hvad enten det handler om sikre adgangskoder, phishing-mails eller andet.

Hvornår og hvordan Safe Assistant popper op

Safe Assistant er designet til at være diskret og kun poppe op, når det er nødvendigt. Hvis du befinder dig på en farlig hjemmeside, vil Safe Assistant advare dig med en pop-up notifikation. Dette sikrer, at du ikke bliver forstyrret unødvendigt, men stadig får de advarsler, du har brug for, når det virkelig gælder.

Kompatibilitet og Tilgængelighed

Nu tilgængelig på Chrome og iOS

Safe Assistant kan nemt downloades og installeres som en udvidelse til Google Chrome og som en app til iOS-enheder. Dette betyder, at uanset om du bruger en computer eller en mobil enhed, kan du drage fordel af Safe Assistants omfattende sikkerhedsfunktioner.

Planer for fremtidig Android-support

Selvom Safe Assistant endnu ikke er tilgængelig på Android, arbejder vi hårdt på at udvide vores platform. Vi forstår vigtigheden af at beskytte brugere på alle enheder, og derfor planlægger vi at lancere Safe Assistant til Android i den nærmeste fremtid. Hold øje med vores opdateringer for at være blandt de første, der får adgang til Safe Assistant på Android.

Safe Assistant er dit nye, gratis sikkerhedsværktøj, der sikrer, at din online shoppingoplevelse bliver så tryg som muligt. Ved at vurdere sikkerheden af webshops, analysere e-mærket og Trustpilot-scorer, samt tilbyde råd og vejledning, hjælper Safe Assistant dig med at undgå svigagtige sider og beskytte dine personlige oplysninger.